Mencia Sandrode

10 februari van 18.30 t/m 21.00 uur online open avond, jij komt toch ook!

Maak een virtuele tour door onze school. Als je de tour hieronder start nemen we je mee in onze virtuele rondleiding.
Ben je er klaar voor?

Start de tour en klik op onze school!

Over Mencia Sandrode

The place to be? Dat zul je wel merken! We hebben een uitgebreid onderwijsaanbod: klassen 1 en 2 vmbo-kader, de volledige mavoen havo, klassen 1-3 atheneum. Daar zit vast iets bij wat bij jou past. Bij ons ben je één van de ongeveer 300 leerlingen en zo kunnen we je in een prettige omgeving onderwijs en goede begeleiding bieden. De school ligt in een fraaie omgeving aan de rand van de bebouwde kom in Zundert en is goed en veilig bereikbaar. Je wordt op jouw niveau geplaatst in een van de drie soorten brugklassen: kader/mavo, mavo/havo en havo/vwo.


Naast goed onderwijs heeft onze school een certificering van het Global Citizen Network. Dat houdt in dat je bij ons wordt opgeleid tot wereldburger. We doen dat onder andere door de lessen een internationaal tintje te geven, door uitwisselingen met buitenlandse scholen en extra aandacht voor talenonderwijs. Op onze school is goed onderwijs in een veilige en vertrouwde omgeving vanzelfsprekend. Het is gewoon een plek waar je graag wilt zijn!

Plattegrond

Deze plattegrond geeft je een goed beeld van hoe onze school is ingericht. Als je straks naar onze school komt zul je dus zeker niet verdwalen.

Download als PDF

Een ochtend op Sandrode!

Meer video's

Vlog van Jools
Vlog van Sanne

Volg Mencia Sandrode op social!

Of bezoek de website https://sandrode.nl/

Close Bitnami banner
Bitnami